Преодолейте трудностите в управлението на финансите

С новия модул Финанси фактурирате поръчките в лабораторията, анализирате кои клиенти носят най-много приходи, виждате забавени плащания, създавате финансови документи и проследявате паричните потоци. 
AMOSYS за цялостно управление на Вашата зъботехническа лаборатория!

Отстъпка от 30% за план ПЛЮС - Заявете СЕГА!

Искате ли да се възползвате от най-новите функционалности на ПРОМО цена? Ето вашата възможност! С радост обявяваме - 30% отстъпка от абонаментен план ПЛЮС до края на 2023г!

Управлението на финансите във Вашата зъботехническа лаборатория е бързо и лесно във вашите ръце

Модул „ФИНАНСИ“

Софтуер за зъботехнически лаборатории AMOSYS се развива бързо и новият модул „Финанси“ е вече реалност. Разработен в отговор вашите нужди, този модул предоставя интегрирано решение за управление на финансовите аспекти на вашата зъботехническа лаборатория.

С добавяне на финансови функционалности в софтуер за зъботехници AMOSYS, той се превърна от ефективно място за комуникация с денталните практики по създаване и проследяване на поръчки до най-съвременно софтуерно решение за управление на дейността в цялата лаборатории. Зъботехническите поръчки са удобно видими в интерактивен календар, изработката им се разпределя към зъботехниците и готовите поръчки се фактурират към денталните практики.

Модул „Финанси“ предоставя на зъботехническите лаборатории редица функционалности, които съществено оптимизират финансовите им операции:

  • Фактуриране на поръчки: Сега можете лесно и ефективно да фактурирате всяка поръчка, както и да създавате една обобщена фактура за много поръчки. Може да издавате една месечна фактура към клиентите си за всички техни поръчки.
  • Следене на финансовите потоци: Модулът ви позволява да създавате и следите постъпленията и плащанията на вашата лаборатория.
  • Документи: Имате бърз и лесен достъп до всички финансови документи на лабораторията
  • Управление на вземания от клиенти: С AMOSYS можете лесно да проследите плащанията на клиентите си и да видите денталните практики със забавени плащания към вашата лаборатория.
  • Управление на вземания от клиенти: С AMOSYS можете лесно да проследите плащанията на клиентите си и да видите денталните практики със забавени плащания към вашата лаборатория.
ПРОМО кампания

Каним ви да се възползвате от новите функционалности като обявяваме нашата ПРОМО кампания.

От днес, 05 Семптември до 06 Октомври, може да заявите абонаментен план „Плюс“ с отстъпка от 30%.

Регистрирайте се за софтуер AMOSYS още днес и се уверете колко лесно и интуитивно може да управлявате лабораторията си: https://app.amosys.eu/sign-up

За повече информация относно ПРОМО кампанията, кликнете тук: https://amosys.eu/blog/2023/08/31/promo-campaign/

Разгледайте всички абонаментни планове на софтуер за зъботехници AMOSYS тук: https://amosys.eu/#plans

Бъдете от първите, които се регистрират и се възползват от 30 % отстъпка за план “Плюс”, предлагащ цялата гама от функции на платформата за зъболекари и зъботехници AMOSYS.

Благодарим ви за вашата подкрепа и обратна връзка, които ни вдъхновяват да развиваме AMOSYS.

Съвместно с вас, работим за постоянно подобрение и ефективност в управлението на зъботехнически лаборатории.

Защо да избера AMOSYS? Ще оговорим на всички ваши въпроси. Запазете час за демо среща с наш сътрудник като заявите дата и час тук: https://amosys.eu/309-2/schedule-a-demo/

Нашият YouTube канал: https://www.youtube.com/@teacs.amosys