AMOSYS ще участва в международното дентално изложение IDEX 2023 в Истанбул

Международно дентално изложение в Истанбул

Денталното изложение IDEX 2023 в Истанбул ще бъде най-голямата международна дентална среща в Европа, Азия, Близкия изток и Африка. IDEX е един от най-престижните световни панаири в денталния сектор. През 2022г световното изложение IDEX беше домакин на общо 76 148 посетители с 24 748 чуждестранни посетители от повече от 80 държави. Тази година панаирът е проектиран с чисто нова визия. В изложението ще участват едни от най-големите международни дентални компании в сектора за орално и дентално здраве, който ще се проведе в Istanbul Expo Center на 25-28 май 2023 г.

IDEX 2023 ще се простира на площ от 50 000 m². Повече от 500 международни компании и над 4000 марки ще изложат своите продукти.

Изложителите са производители на дентална техника, производители на зъботехнически и дентални материали и продукти. Също така участниците са вносители, доставчици на услуги, асоциации и институции, пряко свързани с продукти и системи за дентална медицина и зъботехника.

Присъствието на AMOSYS

AMOSYS ще има възможността да бъде част от уникално международно изложение за денталната индустрия, придружено с демонстрации на живо от самите производители. Имаме удоволствието да Ви поканим на нашия щанд в зала 4 щанд E09.2. в Istanbul Expo Center на 25-28 май 2023 г.  Екипът ни ще се срещне с лица от денталния свят и ще представи AMOSYS пред лекари по дентална медицина и зъботехници. Тийкс ще има възможност да обмени опит със зъботехници и производители от най-различни места по света. А опитът ни е необходим, за да  развиваме и усъвършенстваме софтуера.

Някои от ползите при работа с AMOSYS са:
  • Намаляване на телефонните разговори за уточняване на детайлите по поръчка, които водят до разсейване и отнемат време
  • За секунди може да се създават седмични, месечни и годишни отчети
  • Софтуерът създава ясен комуникационен канал между лекари по дентална медицина и зъботехници, с което се намалява риска от грешки при предаването на информация
  • С AMOSYS цялата информация за зъботехническите поръчки е видима на едно място
Защо да посетите IDEX 2023 в Истанбул?

По време на изложението посетителите ще имат възможността да бъдат част от една от най-важните търговски платформи, която обединява най-новите тенденции и технологии в денталната индустрия. Световният международен панаир е място, което дава възможност за срещи и установяване на бизнес контакти с лица, свързани със стоматологията и зъботехниката. По време на изложението ще се проведат курсове и практически демонстрации от международни лектори, които ще се фокусират върху актуални теми и предизвикателства в областта на денталния свят.

Оттук може да видите програмата на всички курсове: https://eng.idex.org.tr/kurslar

Всеки, който иска да посети изложението може да се възползва от безплатна онлайн покана, като попълни регистрационната форма оттук: https://online.idex.org.tr/english/

Повече за събитието на: https://eng.idex.org.tr/

Научете кои други изложения и форуми успяхме да посетим: