Преодолейте трудностите в управлението на финансите

С новия модул Финанси фактурирате поръчките в лабораторията, анализирате кои клиенти носят най-много приходи, виждате забавени плащания, създавате финансови документи и проследявате паричните потоци. 
AMOSYS за цялостно управление на Вашата зъботехническа лаборатория!

Отстъпка от 30% за план ПЛЮС - Заявете СЕГА!

Искате ли да се възползвате от най-новите функционалности на ПРОМО цена? Ето вашата възможност! С радост обявяваме - 30% отстъпка от абонаментен план ПЛЮС до края на 2023г!

AMOSYS ще участва в първия Национален Форум по Зъботехника на БАЗ

За изложението:

Българската асоциация на зъботехниците организира първия национален форум по зъботехника.

С него се поставя началото на една традиция за несломим прогрес на зъботехниката в България.

Събитието ще се проведе на 29-ти и 30-ти април в хотел Перелик в к.к. Пампорово.

Форума ще посетят зъботехници, лекари по дентална медицина, както и представителите на фирми от денталния свят. Събитието има за цел да събере професионалисти от различни области на зъботехниката и денталната медицина. Целта е да се обменят опит, установят нови контакти и обсъдят актуални теми в областта.

По време на форума ще се проведат лекции и практически демонстрации от чуждестранни и български лектори, които ще се фокусират върху актуални теми и предизвикателства в областта на денталния свят. Лекторите ще бъдат експерти с богат опит и познания, които ще имат възможността да представят своите научни изследвания и проекти пред широка аудитория.

 В две зали изложителите ще имат възможност да представят новостите на техниката за зъботехници и лекари по дентална медицина.

Присъствието на AMOSYS

Екипът на ТИЙКС ще направи презентация на софтуера AMOSYS на 30-ти април (неделя) от 9:30ч. в хотел Перелик в к.к. Пампорово. По време на презентацията зъботехници и лекари по дентална медицина ще се запознаят с част от предимствата, които нашият продукт предлага.

Някои от ползите при работа с AMOSYS са:
  • Намаляване на телефонните разговори за уточняване на детайлите по поръчка, които водят до разсейване и отнемат време
  • За секунди може да се създават седмични, месечни и годишни отчети
  • Софтуерът създава ясен комуникационен канал между лекари по дентална медицина и зъботехници, с което се намалява риска от грешки при предаването на информация
  • С AMOSYS цялата информация за зъботехническите поръчки е видима на едно място

По време на форума екипът ни ще Ви очаква в изложбена зала „РОДОПИ 2“, щанд 3, като ще Ви представи софтуера AMOSYS с персонална демонстрация. По време на демонстрацията сами ще се убедите  как само с няколко клика ще можете да създавате и изпращате поръчки, а информацията Ви не се губи и е лесна за откриване. 

А  тези, които си направят регистрация за ползване на софтуера AMOSYS в рамките на изложението, ще получат специален бонус! Какъв ще е той, ще разберете на 29-ти април!

ТИЙКС ще бъде за Вас на първия национален форум по зъботехника! С удоволствие ще отговори на всички Ваши въпроси, като Ви представи решението, което ще облекчи и организира по-добре работния Ви процес!

Очакваме Ви!

Повече за самото събитие: https://dentaltechforum.wordpress.com/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%8a%d0%b1%d0%b8%d1%82%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be/

Научете на кои други форуми успяхме да представим софтуера за зъботехнически поръчки AMOSYS: