AMOSYS ще посети световното дентално изложение в Кьолн

Световно дентално изложение в Кьолн:

AMOSYS ще посети световно изложение  № 1 за дентална медицина и техника. Международният търговски панаир ще се проведе от 14.03.2023 до 18.03.2023 в Кьолн, Германия.  Изложението ще се простира на 180 000 м² изложбено пространство, на което 2000 изложители от 65 държави ще представят последните новости на техниката за дентална медицина.

Международното дентално изложение в Кьолн е водещото световно търговско изложение за денталния сектор. Провежда се на всеки 2 години, като тази година е 40-тото по реда си и се организира от GFDI Gesellschaft zur Förderung der Dental-Industrie mbH, търговското предприятие на Асоциацията на немските производители на дентална медицина (VDDI), заедно с Koelnmesse GmbH, Кьолн.

Продуктови сегменти:

Изложението е съсредоточено е върху 4-ри продуктови сегмента:

  • Дентална практика
  • Зъботехническа лаборатория
  • Контрол на инфекции и поддръжка
  • Услуги, информация, комуникация и организация

Изложителите са производители на дентална техника, а именно последно поколение 3D скенери, интраорални скенери, екстраорални скенери, 3D навигация за импланти и други. Също така производители на зъботехнически и дентални материали и продукти, вносители, доставчици на услуги, асоциации и институции, пряко свързани с продукти и системи за дентална медицина и зъботехника.

Част от предимствата за посетители са, че ще присъстват на един от най-големите водещи световни търговски панаири и ще са свидетели на голям брой иновации и тенденции в денталната индустрия. Ще разгледат една от най-големите продуктови секции за зъботехнически и дентални продукти. Световният международен панаир е основно място, което дава възможност за срещи и установяване на бизнес контакти с лица, свързани със стоматологията и зъботехниката.

Посещение на панаира:

Всеки, който иска да посети изложението, е необходимо да закупи билет от сайта на: https://www.english.ids-cologne.de/trade-fair/tickets/buy-tickets/. Със закупуването на билет ще получите и безплатен билет за обществения транспорт. Също така ще можете да се възползвате от app приложението на международния дентален панаир, с който лесно ще виждате актуална информация за програмата. С него може да търсите изложители по азбучен ред, по държава, по продуктови и групи и др. Приложението има интерактивен план (карта) с всички зали, включително всички стълбища, входове и изходи. Също така можете да създавате Ваши списъци с изложители, които искате да посетите по време на изложението. Повече за всички предимства на приложението може да откриете тук: https://www.english.ids-cologne.de/trade-fair/ids/app/.

Български представители:

На изложението ще има представители от  България, като някои от тях са водещи производители на дентална техника. Други са международни производители на зъботехнически и дентални материали.

AMOSYS ще има възможността да присъства на уникално шоу за денталната индустрия, придружено с демонстрации на живо от самите производители.

Екипът ни ще се срещне с лица от денталния свят и ще има възможност да обмени опит със зъботехници и производители от най-различни места по света. А опитът ни е необохдим, за да  развиваме и усъвършенстваме софтуера.

Повече за събитието на: https://www.english.ids-cologne.de/

Научете кои други изложения и форуми успяхме да посетим: