Кратък поглед към 2022 г. и новата 2023г.

Измина още една година, в която екипът на ТИЙКС работи ръка за ръка със зъботехници и зъболекари за развитието на софтуера за управление на зъботехнически поръчки AMOSYS. Нека хвърлим кратък поглед върху изминалата година!

Благодарим за Вашата обратна връзка

През изминалата година с удоволствие бяхме тук за Вас с разнообразни статии, уебинари и персонални демонстрации на софтуера. Взехме участие в няколко международни изложения и се срещнахме с някои зъботехници и лекари по дентална медицина. Благодарение на Вашата обратна връзка, AMOSYS се развива с бързи темпове за да може да бъде още по-полезен в работния Ви процес. Успяхме да съберем най- ярките моменти от тази година на едно място, за да бъде това трамплин към новите предизвикателства през Новата година.

AMOSYS е първият български софтуер за управление на зъботехнически поръчки. Софтуерът цели да създаде ясен комуникационен канал между дентални практики и зъботехнически лаборатории, благодарение на който да се избегнат рисковете от грешки.

За да отговаря софтуерът на Вашите нужди, благодарение на опита, мнението и препоръките, които ни давахте, наградихме AMOSYS. В резултат на уебинарите и участието ни в изложения успяхме да Ви представим най-новите функционалности на софтуера и да го направим още по-полезен.

С какво AMOSYS се надгради през изминалата година

През изминалата година надградихме AMOSYS, като създадохме „Модул за управление на задачи“, създаден специално за зъботехнически лаборатории. Кратък поглед на част от новите функционалности, с които подобрихме софтуера през изминалата година :

  • Всички поръчки са видими в интерактивен календар и с един клик се достъпва пълната информация за поръчка
  • Създава се собствен процес за изработка на изделие
  • Създаването, назначаването и проследяването на поръчки е по-лесно от всякога
  • Бързо и лесно се назначават задачи и време за работа на зъботехниците
  • Проследява се заетостта на служителите в лабораторията
  • Създаване на работен график на служителите в лабораторията

Ние продължаваме да развиваме софтуера AMOSYS с бързи темпове, за да може той да бъде още по-удобен и ползотворен в управлението и организирането на работните процеси в зъботехническите лаборатории и денталните практики.

Какво да очакваме през Новата година

През 2023 година предстоят нови функционалности, които ще улеснят още повече целия работен процес по създаване, изпращане и изработване за една зъботехническа поръчка, през който лекари по дентална медицина и зъботехници преминават многократно всеки ден, за да създадат перфектната усмивка за пациента.

И през следващата година ще очакваме Вашата обратна връзка, защото за нас е най-важно софтуерът да бъде полезен и да подпомага работния процес в зъботехническата лаборатория и денталната практика. Винаги може да се свържете с нас като ни пишете на  contact@amosys.eu.

Четете нашия онлайн бюлетин и ни следете в социалните мрежи:

Поздравления

Приемете най-искрените ни поздравления по повод настъпващите Новогодишни празници! Нека Новата 2022 година положи началото на благоприятни промени и успешни бизнес начинания! Желаем на Вас и на близките Ви здраве, благополучие и и поводи за много усмивки! А през догодина да се срещаме още по- често!