Черен Петък AMOSYS през 2022

Кога ще бъде Черен Петък през 2022 ?

Тази година „Черен петък 2022“ ще се състои на 25 ноември 2022 г. Датата се променя всяка година. По традиция се организира в първия петък след Деня на благодарността в САЩ, което означава в периода между 23 и 29 ноември.

Как се появява „Black Friday”?

Една от най-достоверните истории за появата на „Black Friday” е свързана с „Деня на благодарността”, който е се пада в четвъртък. На този ден търговците презареждат магазините си със стока, а на следващия ден правят големи разпродажби на всичко, което не са успели да продадат.

Днес Черният Петък вече не е само във физическите магазини, пред които има струпвания от хора, а е все по-популярен в сайтовете за електронно пазаруване, които в последните години предлагат по-атрактивни оферти и намаления.

Кога да се възползвате от намаленията в AMOSYS?

Тази година „Черен Петък” ще започне онлайн в 12:00 ч. на 23.11.22 г. и ще имате възможност да грабнете своята оферта до 00:00 ч. на 27.11.22 г.

Какво да очаквате?

Екипът ни Ви е подготвил много изненади! Завъртете Колелото с награди на amosys.eu и разберете какво печелите! Кажете на Вашите колеги и нека те грабнат своята оферта! Възползвайте се максимално от „Black Friday“ на AMOSYS и си подарете по-добър организационен работен процес и по-добра комуникация с Вашите колеги!

Какво трябва да направите?

Четете нашия онлайн бюлетин и ни следете в социалните мрежи! Посетете amosys.eu в периода на промоцията за Черен петък!
Завъртете Колелото с награди на amosys.eu и разберете какво печелите!

Правила и условия за „Черен петък 2022“: https://amosys.eu/terms-black-friday/