Тийкс ще участва в Международно изложение „МЕДИКУС ДЕНТО ГАЛЕНИЯ 2022“

За изложението:

„МЕДИКУС ДЕНТО ГАЛЕНИЯ 2022”е един от най-авторитетните форуми на индустрията за здравето в България и тази година имаме удоволствието да Ви поканим на нашия щанд в неговото 26-то издание.  Концепцията на „МЕДИКУС ДЕНТО ГАЛЕНИЯ 2022” е „Всичко на едно място“. Експонати, презентации, В2В срещи и много други са предпоставката за устойчивото развитие на събитието, а през 2019 година панаирът в Пловдив успява да събере над 102 участници от 16 различни държави, посетени от над 4000 души.

Нашият екип:

Ако записването на поръчки на хартиен носител, попълването им в екселски таблици, изпращането им посредством имейли и провеждането на телефонни разговори за уточняване на детайли по поръчка Ви звучи познато и времеемко, то екипът ни има точното решение за Вас! Нашият екип ще бъде за Вас на „МЕДИКУС ДЕНТО ГАЛЕНИЯ 2022” и ще Ви представи решението, което би могло да облекчи всички тези процеси.

Софтуерът AMOSYS е създаден за да Ви предостави значително конкурентно предимство, като Ви помогне в дигитализацията на работните процеси и управлението на зъботехническите поръчки. Ще можете да се убедите сами как само с няколко клика ще можете да създавате и изпращате поръчки, а информацията Ви не се губи и е лесна за откриване. Както и ще представим предисмства и функционалности  на софтуера,  някои от които са:

  • Връзка между зъботехническите лаборатории и денталните практики
  • Приемане на поръчки от денталните практики
  • Създаване на собствен процес за изработка на изделие
  • Планиране и назначаване на поръчките и задачите по изработка на изделията към зъботехници в лабораторията
  • Интерактивен календар и табло за управление на поръчки
  • Изпращане на зъботехнически поръчки онлайн
  • Интерактивна зъбна карта
  • Прикачване на снимки, видеа и STL файлове
Къде и кога?

Заповядайте на Палата 7 щанд B8 от 27-ми до 29-ти октомври на „МЕДИКУС ДЕНТО ГАЛЕНИА 2022” в Пловдив, бул. „Цар Борис III Обединител“ 37.
За посетители: На 27-ми и 28-ми  от 9:00 до 18:00 часа и на 29-ти от 8.30 до 17часа.

Всички зъболекари и зъботехници ще получат безплатен вход за събитието след като се регистрират на : http://onlinereg.fair.bg/?evidx=378&fbclid=IwAR03mjIvPiACuvvetaTYTLVoH6hg3nf4r75UBX-lMguxb418BolAmo55uSM

Повече за самото събитие:https://www.fair.bg/bg/event/2022/medikus-dento-galeniia-2022

Екипът на ТИЙКС е подготвил много изненади и Ви очаква на МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ 2022”!

Научете на кои други форуми успяхме да представим софтуера за зъботехнически поръчки AMOSYS: