Най- новият модул: „Модул за управление на задачи“

Традиционните методи

Организирането на работния процес в зъботехническите лаборатории се оказва голямо предизвикателство. В повечето случаи поръчките се предават по телефон, чрез хартиен носител, на електронни таблици или чрез имейл. Поръчките пристигат в лабораторията от различни места. Проблемът при тези методи обаче е, че представляват различни комуникационни канали и това поръчките да бъдат записвани на едно място и след това успешно проследявани и доставяни в срок, се оказва едно допълнително предизвикателство.

Детайлите са от значение

Малките детайли създават големия шедьовър. Замислете се дали Ви се случвало да пропуснете поръчка, защото са Ви са се обадили по телефона в момента, в който сте били заети по друга поръчка, и входящата не е била записана. А дали  зъботехникът Ви  в лабораторията знае, кои изделия трябва да изработи днес и кои утре? Организацията по работния процес не трябва да бъде пречката за това Вие да работите спокойно и в зададените срокове.

Натовареният работен процес при зъботехниците може да бъде облекчен, но затова трябва да има добре изработена система. В забързания работен ден, когато информацията по поръчките не е събрана на едно място, е възможно да бъдат допуснати грешки. Просроченото изделие не само ще постaви зъболекаря в неприятна ситуация, но и пациентът ще остане разочарован. И зъболекарят, и пациентът ще изгубят време, а в забързаното ежедневие днес всяка една минута е от значение.

Едно съвременно решение: Най- новият модул в AMOSYS

Днес живеем в света на технологиите. Новостите отварят врати и на нашите специалисти. Добрата система може да се окаже софтуер, който, освен да съхранява цялата Ваша информация за всички Ваши зъбтехнически поръчки на едно място, ще улесни управлението и на самия работен процес във Вашата лаборатория.  

Благодарение на най-новия модул на софтуера за зъботехнически поръчки AMOSYS “Модул за управление на задачи”, създаден специално за зъботехническите лаборатории, Вие няма да имате закъснение по изработването на  изделие поради пропусната бележка или пропуснат телефонен разговор. С AMOSYS можете да работите в срок без колебания, защото всички Ваши поръчки са видими на едно място.

Какви са предимствата за зъботехническите лаборатории при работа с най- новия модул в AMOSYS:
  • Интерактивен календар и табло за управление на поръчки – дава изглед на всички поръчки за месеца. Само на един клик разстояние, софтуерът ще ви даде пълна информация за всяка поръчка.
  • Календар за планиране заетостта на служителите – кой зъботехник върху кои изделия е назначен да работи, както и планираното време за изработка на поръчка
  • Създаване на собствен процес за изработка на изделие – функционалност, която дава възможност да създадете етапи на изработка на изделие.
  • Планиране и назначаване на поръчки и задачите по изработка на изделията към зъботехниците
  • Проследяване на всяка задача и етап на изработка от изделие
Най- новият модул на софтуера AMOSYS: „Модул за управление на задачи“. Вижте повече в краткото ни видео:

Разгледайте още видеа в You Tube канала ни на: https://bit.ly/3ub8eu0

Начуете повече за създателите на AMOSYS на: https://amosys.eu/blog/2021/09/21/zapoznayte-se-s-trimata-syzdateli-na-amosys/