Уебинар за зъболекари през месец март

Уебинар за зъболекари през март- какво да очакваме?

Уебинар за зъболекари- каква е неговата цел?

Уебинар за зъболекари през месец март- отново възможност да се запознаете със софтуера AMOSYS. Това ще бъде кратка интерактивна безплатна обучителна сесия за зъболекари. Цел на този уебинар за зъболекари през месец март е да бъдат представени основите функции на софтуера. Другата цел е да бъде създадено поле за дискусия, за да можете да се запознаете с основните функционалности на софтуера и да можете да извлечете максимална полза от него във Вашата дентална практика.

Каква е идеята на софтуера AMOSYS?

Основната идея на софтуера е да улесни комуникацията между зъботехници и зъболекари. Целта е да бъдат намалени грешките при предаването на информация относно зъботехническите поръчки и да се позволи на денталната Ви практика да управлява бързо и гладко работните Ви процеси. Софтуерът AMOSYS предлага интерактивна зъбна карта, чат функция, филтри за бързо откриване на зъботехническите Ви поръчки и много други полезни инструменти.

Къде се съхранява информацията?

Цялата информация се запазва в подсигурено от сървъри облачно пространство. Това гарантира, че Вашата информация не може да бъде загубена при прекъсването на интернет връзката, внезапно изключване на електронното устройство или някакъв друг непредвиден проблем. Информацията е защитена.  Начинът на работа на софтуера е съобразен с всички законови разпоредби в Европейския съюз.

Как да започна работа със софтуера?

За да започнете работа със софтуера НЕ е необходимо да инсталирате програми.  По този начин не се налага да утежнявате работата на електронните Ви устройствa (било то телефон, компютър или таблет). Софтуерът AMOSYS е облачно базиран продукт.  Необходими са Ви единствено регистрация на сайта и интернет връзка за достъп в системата.

👉Научете как да започнете работа със софтуера AMOSYS и какви възможности предлага той, като се включите в уебинара ни на 16 март от 12ч със записване в регистрационната ни форма тук: https://amosys.eu/webinar-zubolekari/

👉Достъп по всяко време към нашето видеоръководство в YouTube:  

👉 Как възниква идеята за софтуера AMOSYS: https://amosys.eu/blog/2021/10/06/kak-vuznikva-ideqta-za-amosys/

👉 Какви за ползите за потребителите на софтуера AMOSYS: https://amosys.eu/blog/2021/10/14/kakvi-sa-polzite-na-amosys/