Вижте нашето видеоръководство в YouTube канала ни

Благодарим на всички за Вашето участие в изминалия уебинар! За тези, които не успяха да се включат, вижте нашето видеоръководство или се възползвайте от възможността за уебинар отново през март! 💻По време на този уебинар успяхме да разгледаме:

  • Как зъболекар може да изпраща поръчки на зъботехник?
  • Как се филтрират поръчки?
  • Чат функцията
  • Историята на поръчките
  • Статусите на поръчките
  • И много други функционалности

За основните функции сме приготвили и видеоръковоство в канала на Тийкс в YouTube, където сами можете в удобно за Вас време да разгледате основните характеристики на AMOSYS! Тези видеа включват:

Как зъболекар може да изпраща поръчки на зъботехник 🤔

В това видео ще проследите всички процеси по създаването на зъботехничка поръчка и изпращането ѝ към зъботехническа лаборатория. Какво е необходимо да се отбележи по поръчката? Как се маркира изделие върху интерактивната зъбна карта? Какви могат да бъдат изделията? Как може да бъде конвертиран цветът на изделието? Вижте отговорите на тези и на още много други въпроси!

Как се филтрират поръчки ❓

Във видеото ще научите за какво служат филтрите, как най- лесно да намерите поръчката, която търсите и колко бързо се случва това! Всички поръчки остават на едно място, но се намират по- бързо от всякога! Необходимо е единствено да изберете филтрите, по които ще търсите!

Чат функцията, историята и статуса на поръчката ☝️

Научете за удобната чат функция в реално време! Разберете как можете да проследявате всички промени, направени по поръчката в хронологичен ред в нейната история и се запознайте с различните статуси на поръчките!

Както и много други функционалности.. 😊

Какви други функционалности предлага софтуерът AMOSYS? Разгледайте всички наши видеа в нашия YouTube канал на:  и влезте на нашия сайт на:  https://amosys.eu/ Вижте сами как можете да започнете работа с AMOSYS и се възползвайте от безплатния пробен период🦷 При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас! Пишете ни на contact@amosys.eu!