Кратък поглед към 2021 г. и какво да очакваме през следващата година

Екипът на Тийкс пожелава Светли празници и весело посрещане на Новата година! Нека тя бъде изпълнена с много успехи, здраве и бели усмивки!

През 2021 година подобрихме софутера AMOSYS с нови функционалности и бяхме тук за Вас с много различни статии, уебинари, участвахме в няколко изложения и Ви питахме за Вашата обратна връзка, за да бъде AMOSYS  още по-полезен за практиките Ви през идващата 2022 година. Събрахме най- ярките моменти от тази година в на едно място, за да бъде това тласък към новите предизвикателства през Новата година.

AMOSYS е първият български софтуер за управление на зъботехнически поръчки. Неговите основни цели са подобряването на организацията на работата в лабораторията, даването на възможност на зъботехниците да се свързват със зъболекарите, с които работят, да съхраняват и проследяват поръчките си на сигурно място в облака и неточностите при предаването на информация относно поръчките между двете страни да бъдат сведени до мининум.

За да бъдете максимално информирани и софтуерът да отговаря на Вашите нужди, през изминалата година успяхме да Ви разкажем как е възникнала идеята за AMOSYS, допитахме се до наши колеги по зъботехника и дентална медицина, до наши български студенти и бъдещи експерти в областта за тяхното мнение и препоръки. Споделихме с Вас информация относно медицинските регулации, трендовете на бъдещето в денталната медицина и бяхме тук за Вас и вашите въпроси. Благодарение на последователните ни уебинари и участието ни в изложения успяхме да Ви представим най-новите функционалности на софтуера за управление на зъботехнически поръчки AMOSYS и да вземем предвид Вашата обратна връзка.

През изминалата година надградихме AMOSYS с това:

  • Свързването на зъботехническите лаборатории и дентални практики в софтуера да бъде   възможно само с няколко клика
  • Да има възможност за създаване на “Пасивни Практики” от лабораториите, които нямат свързани с тях дентални практики-  за да може въвеждането на поръчки да се прави локално в лабораторията
  • Пасивната практика да може да се превърне в активна в момента, в който съответната Денталната практика създаде профил в системата
  • Въвеждането на цени и отстъпки за предлаганите зъботехнически изделия да бъде лесно и интуитивно
  • Предаването на снимки, видеа, STL и др. файлове към всяка поръчка да бъде по-опростено от всякога

Ние продължаваме да развиваме и обогатяваме софтуера AMOSYS, за да може той да бъде още по-полезен в управлението на работните процеси в лабораториите и да помага в предаването  на информация по зъботехническите поръчки от денталните практики. През 2022 година предстоят както нови функционалности, които ще направят  управлението на задачите в лабораторията по- ефективно, така и допълнителни функционалности за зъботехници и зъболекари, за да бъде точността в предаването на информация още по-прецизирна- ще се намалят въпросите за уточнение, които съпътстват работата, задачите ще могат да бъдат планирани в самия софтуер, а проследяването на поръчките ще бъде още по-лесно  и за зъботехническата лаборатория, и за денталната практика.

И през следващата година ще бъдем отворени за Вашата обратна връзка, защото за нас е най-важно софтуерът да бъде полезен и да подпомага работния процес в зъботехническата лаборатория и денталната практика. Винаги можете да ни пишете contact@amosys.eu или да оставяте коментари на страницaта на AMOSYS във Facebook и в LinkedIn,  защото Вашата обратна връзка ни показва в коя посока да се движим!