Защо потребителите на AMOSYS да се доверят на специалистите в TEACS?

В интервюто със създателите на AMOSYS ще научите повече за това защо потребителите на софтуера да се доверят на специалистите в TEACS?

Защо потребителите на AMOSYS да се доверят на специалистите в TEACS?

Галин Бербенков: Имаме зъболекар, човек с много голям опит в управлението на оптимизацията на процеси и човек, който в момента се е посветил на обработката на бази данни. В края, когато постигнем цялата завършеност на софтуера, той ще се превърне в една ERP – система и ще представлява уникален инструмент за ползвателите му, които ще могат да работят с голяма база данни, аналитични инструменти, които да им помагат да разберат как се развива бизнеса им и в каква посока биха искали да продължат да го развиват.

Росен Чолаков: В екипа има хора, ежедневно практикуващи в тази сфера и всекидневно сблъскващи се с нуждата от приложение като AMOSYS. Но, екипът остава зад кадър. Всеки може да изпозлва софтуера с гратисен период, за да се убеди в ползите за себе си, без значение дали е зъболекар или зъботехник. Така доверието ще бъде изградено на стабилна основа, а не на думи.

Д-р Дамян Енчев: Всеки един от нас е добър в това, с което се занимава професионално и заедно сме една очаквано добра комбинация.


Може да прочетете и чуете цялото интервю със създателите на AMOSYS като кликнете върху снимката: