Облачен софтуер: Основни предимства

С развитието на технологиите облачно- базираните софтуери придобиват все по-голяма популярност благодарение на многото си силни страни.
Изборът на облачен софтуер за бизнеса Ви, ще оптимизира работните Ви процеси и ще Ви предостави куп предимства, като сигурност и защита на данните, прозрачност, мобилност и гъвкавост, автоматични актуализации и конкурентно предимство в работният процес.

Кои са част от предимствата за бизнеса Ви при работа с облачно- базиран софтуер?

Пестене на финансов ресурс

С облачно-базиран софтуер не е необходимо да купувате скъп хардуер и софтуер и да харчите пари за подръжката му. Облачните услуги не изискват инсталиране, първоначални такси и допълнително заплащане за поддръжка. Използването на облачно- базирани софтуери позволява на потребителя да използва точно толкова пространство, от колкото има нужда. Ако вашата дентална практика или зъботехническа лаборатория е по-малка, но имате потенциал да се разраствате, софтуерът Ви дава това, от което се нуждае бизнесът Ви във всеки един момент.

Защита на данните

При преместване на Вашите данни в облачното пространство, вече няма да имате силната зависимост от това да  съхранявате данни във физическо хранилище, за което вие носите отговорност. Софтуерите, базирани в облак, автоматично архивират данните в сървъри на различни места, Това означава, че в  случай на повреда на Вашия компютър,  няма да  загубите данните си.

Относно личните данни- в облачното пространство специализирани лица отговарят за сигурността и защитата на личните данни, което значи, че потребителите могат бъдат спокойни по-отношение на неприкосновеността им.

Автоматични безплатни актуализации

С облачните софтуери получавате автоматично нови ъпдейти без нужда да правите каквото и да било. Спестявате средства и време. Работният процес постоянно се подобрява, защото разработчиците непрекъснато работят върху подобряването на услугата. Автоматичните актуализации имат няколко важни предимства, които помагат за подобряване на цялостната сигурност и функционалност. Едно от тях е това, че не е необходимо ръчно да актуализирате софтуера при нов ъпдейт. Работата върви гладко и спокойно.

Мобилност и гъвкавост

Облачно- базиран софтуер- какво друго дава той? Лесен достъп до Вашия профил по всяко време и навсякъде. Цялата информация е налична  24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината, независимо в коя точка на света се намирате в момента. Необходимо е да разполагате само с Интернет, лаптоп или  друго мобилно устройство.

С AMOSYS намалявате риска  от грешки при предаването на информация

AMOSYS е облачен софтуер, и освен предимствата, които облачно-базираните софтуери предлагат, AMOSYS цели да създаде ясен комуникационен канал между дентални практики и зъботехнически лаборатории и ефективна организация и управление на работният процес.

Вече не е необходимо зъболекар и зъботехник да губят време в телефонни разговори по уточнение на детайлите за поръчка.  Всяко телефонно прозвъняване е вид разсейване и след приключване на разговора, е необходимо известно време отново да се възстанови работният процес. Когато избирате облачния софтуер AMOSYS, Вие избирате инструмент за подобряване на бизнеса Ви.

С AMOSYS имате прозрачност и проследимост на процеса на работа

Избирайки облачно- базирания софтуер, зъболекарите могат бързо и лесно да създават,  проследяват и изпращат поръчки изцяло онлайн към зъботехниците с които работят, както и да комуникират с тях в реално време. Също така софтуерът позволява прикачване на цифрови файлове като видеа, снимки или 3D CAD/CAM файлове към зъботехническите поръчки.

За зъботехниците AMOSYS дава предимството да планират, назначават и проследяват всяко изделие за изпълнение.  Подобрява се проследимостта на изпълнението на поръчки във зъботехническата лаборатория.

Работейки дигитално, дентални практики и зъботехнически лаборатории имат цялата информация по поръчките, събрана на едно място. Целият работен процес е прозрачен и проследим.

 С AMOSYS Вие предлагате по-добро бизнес обслужване

Когато зъболекарите првят телефонно обаждане за да получат информация по даден случай, те обикновенно са заети и нямат много време. Искат да получат информацията и не могат да чакат дълго време, а на Вас или Вашите зъботехници е необходимо време за да проверите конкретния случай.  Избирайки облачно-базиран софтуер, Вашата зъботехническа лаборатория ще може да обновява информацията за поръчката в реално време, което ще бъде видимо в денталната практика.

Облачният софтуер AMOSYS ще предостави ясна комуникационна връзка между денталната практика и зъботехническата лаборатория.

Може да Ви хареса също:

  1. 08.09.2022, „Сложни случаи в практиката на д-р Дамян Енчев“; shorturl.at/jtAWY
  2. 01.09.2022 „ТОП 5 СТРАННИ ДЕНТАЛНИ СЛУЧАЯ“. https://amosys.eu/blog/2022/09/01/top-5-weirdest-dental-cases/
  3. 29.07.2022 „Новости и предизвикателства в зъботехниката.“ https://amosys.eu/blog/2022/07/29/latest-innovations-and-challenges-in-dental-laboratory/
  4. 01.02.2022; “Тенденции в зъботехниката и стоматологията. Няколко различни специалисти (бъдещи и настоящи) и едно общо мнение”; https://amosys.eu/blog/2022/02/01/trends-in-dentistry/